Och här sitter jag...





I just wanted to fold up and stop, I don't wanna think anymore

1.Löshårstvättning  2.Gomiddag  3.Chailatte♥  4.Thaimat  5.Hockey  6.Fulhäst
 
Som ni märkt har inte mitt bloggande legat på topp i veckan, men har verkligen inte haft en lätt vecka. 
Nåja, har varit till Happis en sväng och sett på när Teo hade hockeymatch. Annars har det inte hänt något mer speciellt, legat hemma hela veckan. Imorgon ska jag upp tidigt och städa för att sedan åka vidare till stallet, promenad står på schemat för Flisan. Tänkte gå en lång en eftersom att jag känner att jag också behöver röra på mig. Längtar ihjäl mig efter sadeln, vill bara rida.. Kommer dock bli väldigt kul att se hur pigg Flisan kommer att vara då, förmodligen kommer hon bara att explodera. Och det är även anledningen till att jag inte har ridit henne barbacka under den här tiden utan sadel, testade en gång men nä, det går bara inte. Aja, känner att det här mest bara blir massa meningslösa rader. Vi hörs.
 

Äntligen

Äntligen är den nya sadeln beställd! Har inte ridit på ca 4 veckor, ska bli så himla skönt att få sitta upp igen!

Framtidsplaner

Legat och funderat lite över framtiden, vart jag vill bo, vad jag ska bli efter jag gått klart skolan osv. Ska lägga till extra kurser i 2an så att jag får behörighet till högskolan. Mest troligt kommer jag nog stanna kvar i kalix ett tag och sedan flytta vidare till Umeå där jag tänker gå Polishögskolan. Längtar en hel del till att skaffa eget och allt sånt dära kul! Dock är jag ju lite låst eftersom att jag har häst, men skulle aldrig välja bort hästarna så i så fall ska Flisan självklart med mig, punkt slut. 

I'm only human


Tidig kväll

3 från idag. 
 
Orkar inte skriva så mycket om denna dag.. har fikat med klassen och suttit med när 9orna var och kollade på vårt program. När jag kom hem la jag mig och läste klart en bok i svenskan med sällskap av Kajsa. Jag som inte alls brukar tycka om att läsa blev helt fast i boken ni ser på bilden ovan. Den var faktiskt rätt bra ändå. Är slut i hela kroppen så tänkte göra en tidig kväll för en gångs skull. Har även sovmorgon imorgon men eftersom jag är hos mamma måste jag ändå upp 7, fucklife. Aja vad gör man? Nu ska jag lägga mig och försöka sova och hoppas på en bättre dag imorgon.. 

Eminem

Eminem har släppt en nytt album för er som missat det. Dessa två här ovan ↑↑ är mina favoriter.

Did someone give you something to help you ease the pain

Hallå, ikväll har jag varit på gymmet, körde bara ben. Var första gången jag var där på en evighet typ? men ska försöka komma igång nu så jag kanske får bli nöjd med min kropp. När jag kom hem hade mamma bakat bröd och ställt iordning massa kvällskäk, gott var det! Nu ska jag gå ner och duscha och sedan lägga mig i min säng och plugga ordkunskap. Kan även meddela er om att jag fått biljetter till Avicii, obeskrivlig lycka♥ Endast 117 dagar kvar dit, längtar sååå himla mycket. Och då får jag dessutom åka ner till Stockholm, älskade stad.
Nä nu ska jag inte dra ut på det här, godnatt på er!

Grym kväll

Tack till alla er som var med under kvällen igår! 
 
Fyfan så bra gårkvällen var! Åkte till bowlingen och bowlade med tjejerna i 1h. Efter det var det egentligen tänkt att jag skulle hem och bara ta det lugnt men som tur var blev det andra planer, åkte till valhall discot trots att jag egentligen inte alls ville det. Och ångrar verkligen inte det heller! Kom tillslut hem där kring halv 3 tror jag? och fick somna bredvid mitt ♥. Idag värker mina ben extremt mycket och jag är förjävla slut.. Ska åka upp till stallet senare och massera Flisan och hoppas på att ryggen har blivit bättre.. får hoppas att detta inte kommer ha förstört hennes rygg eller något sånt. Nu när jag ska ha ny sadel ska jag ta hjälp av en sadelutprovare så det verkligen blir rätt. Har inte så mycket mer att skriva egentligen, så vi hörs.

RSS 2.0