Trying to keep that dream alive will destroy you

Sen senast har jag hunnit vara på bio och sett The other women, verkligen jätte bra film! har även skrivit nationella i engelska, hängt i stallet som vanligt & varit till happis/finland en sväng. Sista skoldagen har spenderats på Sport City där vi suttit och kollat på de som var med i volleybollturneringen, var sådär lagomt kul men nu har vi äntligen fått gå på lång helg. Ska snart åka ut till skogen där min häst ska motioneras, sen väntas det roligheter med mina brudar!

Actions always prove why words mean nothing


Tiden läker inte alla sår, man lär sig bara att leva med dem

Första skoldagen var inte alls jobbig, slutade redan halv 9. Satt dock kvar och hängde på skolan tills 12 någon gång i brist på annat. Resten av dagen har jag hunnit umgås lite med både Tiina och Juliah samt varit och motionerat en väldigt pigg Flisan. Stackarn har ju dock fått stå i 4 dagar eftersom vi åkte upp till Dundret. Tror till och med att hon hade saknat mig lite eftersom hon kom och sprang och gnäggade när jag ropade på henne, de gångerna det händer blir man bara så himla glad, älskade häst.

Philophobia the fear of being in love and falling in love

 
Mitt lov har rullat på helt ok! har som vanligt hängt mest i stallet, även varit och grillat en sväng med Juliah och Andreas. Helgen spenderades i Dundret tillsammans med hela familjen hos pappa samt Andreas. Haft det super bra där, dock var 2 dagar på skidor alldeles för kort tid.. Hade velat åka minst 1 dag till. Dock hade jag förmodligen dött av träningsvärk då haha. Igår kväll färgade jag även min enorma utväxt, resultatet blev inte lyckat.. fått springa omkring som en kyckling idag med gult hår, nu har jag i alla fall slängt i en annan färg och hoppas på bättre resultat denna gång. Imorgon står alarmet på 06.30 igen.. inte alls sugen på skola, ge mig sommar och sol nu tack. Nåväl, ska avrunda detta och fixa iordning lite saker, godnatt.

Happiness

My love.♥

I'm so afraid, afraid to trust again

Idag är en sån där dag då allt känns piss. Är arg på allt och alla, mest på mig själv. Ser tillbaks några månader och inser hur jävla dum och lättlurad jag var. Förstår inte vad jag tänkte med då. Det har format mig till den jag är nu idag. Är jätte rädd för att lita på någon. Vet inte vad jag vill med något. Vill satsa allt på hästarna och bli något. Vill bara till min älskade häst, sitta upp på hennes rygg och galoppera iväg och rymma bort från allt ett tag. Behöver en liten paus från allt och alla. 

Världen är här universum är vårt

Detta är tyvärr de enda bilderna jag har att visa för tillfället, fotat alldeles för lite..
 
I Fredags åkte jag till Haparanda en sväng med Andreas och hans familj, köpte bara det på den mittersta bilden här ovan och ett par nya ridbyxor. Dock märkte jag att jag hade köpt fel när jag kom hem så måste tillbaks och byta dem någon dag haha. Lite små surt kändes det ju men vad gör man? Resten av helgen har varit lugn. Varit med när Juliah tävlade på holmen i söndags. Nästa gång är det min och Flisans tur också! längtar riktigt mycket faktiskt, även fast hon förmodligen kommer skämma ut mig en hel del haha.. ville bara visa ett litet livstecken, ska fortsätta skriva på mitt muntliga np i svenska och sedan lägga mig och ta det lugnt det som återstår av denna dag.

RSS 2.0