You only love me when you're not okay, such a shame

Första veckan av skolan har passerat, imorgon är det skola återigen.. helgerna går alldeles för snabbt.
Det var med väldigt blandade känslor jag kom till skolan förra måndagen, det kändes så trist att lovet har passerat och även sommaren, men det var ändå väldigt kul att träffa alla igen. Dessutom fick jag ett riktigt bra avslut på sommarlovet förra helgen som bestod av tältning med ett gäng härliga människor! 
Och har även haft ett riktigt bra sommarlov helt allmänt så ska inte klaga för mycket nu. 
Bara 2 år kvar med skola nu och sen får jag äntligen ta tag i mina drömmar och flytta från Kalix och leva livet till fullo! Även fast det kommer innebära att jag mest troligt kommer att få lämna kvar min Flisan.

Deep

If someone really wants to be a part of your life they
will seriously make an effort to be in it
no reasons, no excuses.

Am I alone with the thoughts that I have? I'm afraid that I'm scared of myself

Alltså denna video och låt är så himla himla bra så var bara tvungen att dela med mig av den.
 

New in - Stockholm


Down on the West Coast, they got a saying If you're not drinking, then you're not playing

Endast ca 2 veckor kvar tills skolan drar igång igen men jag är nästan lika lycklig för det! Har jobbat klart mina 3 veckor åt kommunen, flyttat hem flisan från sommarbetet och även hunnit med en liten tripp till huvudstaden. Åh så härligt det var att komma ner dit igen! bortsett från den äckliga värmen. Har i alla fall hunnit umgås lite med min syster och hennes pojkvän, shoppat en himla massa och ätit massa gott! Nu är jag i alla fall hemma i norr igen och har inte hunnit med så mycket annat än att sova i mängder och vara i stallet. Hoppar upp och ner för tillfället eftersom jag är riktigt sugen på att fara ut och mata med crossen, en vitheden sväng måste det bli inom de kommande dagarna. Har inte så mycket mer att skriva om, kände mig bara sugen att klottra ner något.

RSS 2.0