Idag åker vi!


Och imorgon smäller det! Ska bli så jäkla grymt! 

It's like a huge hole has been punched through my chest, the absence of him is everywhere i look

 
Hej på er, kan inleda med att säga att jag faktiskt aldrig mått sämre än vad jag gör just nu, är bara jag nuförtiden, eller jag och Flisan kanske jag ska säga så jag inte låter alltför ensam. Har dessutom börjat få halsfluss igen.. blev hemma från praktiken idag eftersom jag knappt kunde svälja eller något när jag vaknade imorse. Har i alla fall fått i mig lite soppa nu så. På Fredag bär det av mot Stockholm, ska bli så jävla härligt att komma bort nu.. behöver det verkligen! Även om jag har halsfuss eller inte så ska jag dit, punkt slut. Nu medans jag ändå är hemma ska jag tvätta och börja packa lite smått.. Imorgon ska jag kriga mig iväg till praktiken och efter det till stallet. Oavsett om jag inte kan varken svälja eller prata så ska jag dit. Sen mitt senaste inlägg har det inte hänt så mycket, var alla ♥dag, hade det jätte bra då men passar som sagt inte att skriva om det längre. Tiina fyllde även år då så vi var och bowlade dagen efter och hade det trevligt. Annars har jag bara varit på praktiken och hängt i stallet som vanligt. Har inte så mycket mer att skriva.. ska lägga mig och ta en pn innan jag drar igång med packningen! vi hörs igen när det är bättre tider..

So come sunshine or come rain

1. Chailatte 2. Ellinore 3. Skooooter 4. Nagelfix 5. WInston 6. Mys med Kajsa 7. Gosallad på lyktan 8. Flisan
 
Nu var det ett bra tag sen, men som sagt kommer jag endast att blogga då jag känner för det. Händer inget spännande i mitt liv alls.. som vanligt då. Helgen spenderades tillsammans med min pojke, i stallet och med Juliah. Var på en skotertur till skotercafet i kälsjärv och tillbaks, rätt så mysigt var det allt! Min käraste pappa fyllde även hela 49 år förra måndagen, i present till sig själv köpte han en helt ny Yamaha Nytro ttx -14. Har än så länge bara fått provåka den, när den är inkörd ska jag väl förhoppningsvis få testköra den! Dregglar över skotrar just nu.. Så himla sugen på att köra så det finns inte.. Nåväl nu till något helt annat. Var på krf igår och hade praktik, myste lite extra med Ellinore efter handikappsridningen, hon är så himla söt den där ponnyn.. blivit lite småkär i henne faktiskt. Förövrigt så är det här sista skolveckan för mig sen går jag ut på 2 veckors praktik och sen får vi äntligen sportlov och då flyger vi ner till Stockholm och ser på Avicii! Bara 17 dagar kvar.. Dock har ju lärarna tänkt dräpa oss nu sista veckan, har hur mycket uppgifter som helst känns det som och även ett matteprov på torsdag.. Imorgon ska jag i alla fall till Flisan efter skolan och försöka ta det lite lugnt, stressar upp mig alldeles för mycket när det gäller skolan, dock tycker jag att dagens skola ställer alldeles för höga krav på eleverna och det vet jag att jag verkligen inte är ensammen om..
Orkar inte skriva så mycker mer, ni får nöja med bilderna där uppe istället.

På min vill ha lista just nu

Ny crosshjälm och byxor! vill även ha nytt plast och ett dekalkit men det är ju så himla svårt att bestämma sig för ett enda när det finns så många snygga.. 
    

RSS 2.0