Sadellös

Är riktigt arg på mig själv.. Märkte att Flisan var väldigt öm i ryggen på 2 punkter, tänkte att hon bara blivit kall. Hon brukar ömma lite i ryggen då om hon inte haft täcke på sig. Kastade på henne sadeln och kände lite hur den låg, den har blivit för trång.. Hon är ju inte så bred över ryggen men pga hennes enorma manken och breda ryggrad ställer det verkligen till det. Aja som tur är håller vi ju ändå på och kollar runt efter en ny sadel. Nu får jag ju dock rida barbacka tills dess... Arg för att jag inte märkt detta tidigare, stackars Flisan..
 

Finns inget enkelt sätt för alla sätt gör ont

Cozy.
 
Imorse vaknade jag med en riktigt hemsk migrän.. flera år sen sist men nu var det dags tydligen!
Drog täcket över huvudet och somande om tills ca 3, då var det väl rätt så bra igen men hade fortfarande ont i skallen.. men men, kämpade mig upp och käkade. Var ut sen ett tag, var väldigt välbehövligt med frisk luft måste jag säga! Har tvättat och myst lite med min kära familj nu på kvällen. Har just varit nere och gjort mig en sodastream, ska krypa ner i min renbäddade säng nu (som ni ser på bilden ovan ↑) och slå igång ett avsnitt av grey's. Sen ska jag sova, är riktigt slut. Imorgon bär det av mot pappa, förhoppningsvis har hovslagaren varit så att jag kan rida igen! längtar...
Gondatt!

Jag vill ha dig som jag hade dig förut

Sov som sagt hos älskling igår, kom dock dit rätt sent eftersom jag var tvungen att vara med Jasmine då pappa jobbade. Och efter det fixade jag dessutom stallet. Idag har jag varit barnvakt åt Noa och Teo. Fixat god middag åt dom och sett Harry P. Just nu sitter jag i sängen och lyssnar på Melissa Horn, och funderar på om jag ska lägga mig och sova eller börja se Grey's anatomy från början, har glömt bort så mycket av det eftersom det var så himla längesen jag såg det! Imorgon åker jag mest troligt till min pappa, hade glömt bort att vi har lov hela den kommande veckan, guuud så skönt!

Torsdag

Idag hade jag sovmorgon till 10, dock så är jag hos min mamma i veckan så jag har klivit upp vanlig tid ändå.. Alltså 06.50.. Men åkte till pappa och var där tills bussen kom där kring 9. Fick sova några minuter där, och det var verkligen jätte skönt! Vill bara sova.. är så himla trött nu när det börjar vara så mörkt ute hela tiden. Usch.
Har varit en ganska lugn skoldag, började morgonen med föreläsning på folkan, sen hade jag bara matte och historia, fick sluta halv 3 istället för halv 4 eftersom att vi hade prov. 
Gick ner till stan med Tiina då vi slutade och kollade runt på vad jag kan köpa till min pojke som fyller år snart, det är riktigt svårt att komma på vad man ska köpa till en kille måste jag säga... Nåja fick några idéer i alla fall! 
På tal om ingenting så försökte jag färga bort min utväxt igår som blev piss gul när jag färgade den förra veckan, hemskt.. blev inte såååå mycket bättre nu heller.. lite mindre men den är fortfarande lite gul. Ska försöka få bort den med hjälp av massssssaaaa silver schampo, försvinner den inte så får den vara kvar, orkar inte hålla på med det mer, skit less. Får gömma den under mössa eller något sånt. Nu ska jag lägga mig och börja se någon ny serie och kanske ta en kort pn innan jag ska börja packa lite grejer, sover hos älsklingen imorgon sen på lördag ska jag vara barnvakt till mina kära små bröder.
Vi hörs.

Äntligen lite bra


Let’s make a night you won’t remember

Äntligen är jag hemma, eller egentligen är det ca 30 min sen jag kom hem men men. Har egentligen haft kort dag men jag har jag varit på mattestuga så slutade där kring 3 någon gång. Tog en prommis ner till stan tillsammans med Tiina då, kollade runt på vinterjackor, har inte lyckats hitta någon jag vill ha ännu.. men idag hittade jag en, men den var såklart alldeles för dyr.. Nåja får åka till happis någon dag och kolla vad som finns där. 
Ska plugga historia nu och sen tvätta lite, vi hörs.

Jag vet att det löser sig, jag vet att det kommer bli bra

  
1. Världens finaste♥ 2. Mysigt 3. Snööö 4. Kina mat 5. Bastu 6. Mysig tacos middag
 
Hej på er! denna vecka har gått otroligt segt. I alla fall skoldagarna, helgen har dock gått alldeles för snabbt som vanligt! Har varit husvakt med min pojke eftersom att hans mamma varit i Luleå hela helgen. Käkat tacos, fått massage, bastat osv. Haft det jätte bra trots massa onödigt svammel. Vet inte vad jag mer ska skriva, det är kallt som fan ute och den första snön har kommit.. usch och fy..
Framför mig har jag en skolvecka som känns riktigt jobbig.. prov i historia och mattestuga, som tur är så får vi ju lov på fredag, guuuud så skönt! 

Sammanfattar dagen

Varit med Juliah, ridit ett riktigt bra pass med flisan, bakat en kladdis, nästan grinat åt min utxäxt jag färgade igår som blev gul, byggt hage, åkt fyrhjuling, flygit av fyrhjulingen åt helvete, massa skrapsår men annars är det bra, haft lite smått panik, mitt knä är trasigt blir aldrig bra, likaså min rygg.. Skit less. 
Nu ligger jag i alla fall i sängen och ser film, känner hur skol ångesten kryper fram, orka måndag..
Några från veckan.


Nytt

Var till Happis igår, var dock bara på Hööks och "vanliga" affärer så hittade inte så mycket mer än häst grejer och nödvändiga saker, men när jag kom till min pojke på kvällen så hade mamma varit och lämnat mitt gina paket där, lycklig! alltid lika kul med nya kläder.
•Skenor till hinderstöd
•Bomhållare
•Rosa bandet grimma + grimskaft
•Dressyrgjord
 

I'm stronger now or so i say

Igår fick jag värsta ilet och ville dra och springa mitt i allt, tog med mig lillebror. Blev en kort sväng men det är ju något i alla fall, endast 2km.. Imorgon tänkte jag dock dra ut på en längre tur (på 5km) direkt jag kommer hem. Det känns så otroligt skönt efteråt!
Har inte alls mycket att skriva, händer inte något alls typ.. Vardagarna ser alla likadana ut, skola,stall,läxor,sova.
Nu ska jag ner och hänga en tvätt sen blir det sängen, godnatt.

Skriker desperat med det är ingen som märker av tårar i en ocean

Har inte hänt mycket sen jag bloggade senast, hängt i stallet varje dag som vanligt.
Igår kom Juliah hit, vi pratade massa och åt gott till Idol. Vad gör jag nudå? sitter helt själv och gör ingenting på en LÖRDAG? Hade kunnat fara och grilla med några men tackade faktiskt nej.. aja kan behöva vara för mig själv lite, ingen vill nog vara nära mig och mina humörsvängningar just nu, dom är riktigt hemska. Har även huset för mig själv hela natten, kommer avlida.. Detta var ett riktigt onödigt inlägg, men såg så tomt ut här så..
Vi hörs!

RSS 2.0