Så sant så sant..


Would you look into my eyes and say that you understand

 
1.Stadioncross tittande med min kära far 2.Växa I Kalix 3.Min favvis på praktiken 4.Gott som fan
 
Hej på er! sen jag bloggade senast har det inte varit mycket intressant som hänt eftersom jag lever ett rätt så ointressant liv. Flisan har varit halt i 2 dagar, har varit på "Växa i kalix" mässan och samlat på mig massa gratisgrejer samt lyssnat på Laila Bagges föreläsning (som förövrigt var väldigt bra), varit med älskling och även Juliah. Förövrigt så var det våran 1 år och 4 månaders dag igår. Idag var det min första praktik dag på krf, och det var faktiskt jätte kul, över förväntan till och med. Imorgon ska jag dock tillbaks till skolan, inte det minsta sugen kan jag säga.. Hade gärna bytt ut det mot stallmys men men! Imorgon ska jag till stallet och rida min pålle, helt tokig lär hon vara efter bara 1 dags vila, vet inte vad som flugit i henne.. Snart 16 år och beter sig som en oinriden 3 åring. På tal om ingenting så har jag världens sug efter att köra cross just nu, vill ha sommar nu tack.

Horsewere

Igår fick Flisan äntligen ett nytt vintertäcke, hittade det på granngårdens utförsäljning av täcken från 2013. Original priset var 1749,- men vi fick det för 1200,- något, minns inte det exakta priset tyvärr.. men kan säga att det är bland de bästa köpen jag gjort till Flisan genom dessa snart 2 år som jag har haft henne. Det blev i alla fall ett Horsewere amigo bravo 12 plus heavy. Det har dessutom fodrad avtagbar hals och det ingick även en burk med impregnering. Lägger in lite mer info om det här nedanför.
- Slitstyrka:  1200 Denier
- Yttermaterial: Polyester
- Innermaterial: Polyester för minering av skav
- Vattentätt & ventilerande
- Front-leg arches, benskärning for maximal 
  benrörelsefrihet
- Kompatibelt med Horseware Liner System
- Fyllning: 400 g
- Avtagbar fodrad hals ingår

Ny tumblr

Tog bort min gamla tumblr för ett tag sedan och gjorde en helt ny, kika in och följ mig här!

I told you I was weak for love but then you went around and did what you wanted to do and now I'm crying

Som vanligt så blev det länge mellan mina ordentliga inlägg, men så ni vet kommer jag endast blogga då jag har något att skriva om samt då jag känner för det. Idag har jag i alla fall varit på uppdrag i happis med Tiina på invigningen av haparandas nya resecentrum. Fick en förfrågan om vi ville klä ut oss till Lollo och Bernie i måndags, och vi tackade ja eftersom vi skulle få in pengar till klasskassan genom det och det är ju verkligen inte helt fel! Vårat uppdrag var ju då som sagt att klä ut oss till Lollo och Bernie och gå ut och bjuda alla barn på godis och bara gå runt där. Hade inte varit något fel med det om det inte hade varit hur varmt som helst i dom där dräkterna och att man varken såg något eller fick nog med luft. Var tänkt att jag skulle och gymma sen när vi kom hem igen men hade fått huvudvärk efter det där så åkte hem direkt och gjorde lite magövningar istället. På tal om just träning så har jag bestämt mig för att äntligen bli nöjd med min kropp, det är mitt mål under 2014. Ska börja äta mycket mer nyttigt och gymma 3-4 dagar i veckan, gå promenader osv. Nåja, vi får se hur länge det kommer att hålla. Imorgon är det torsdag, slutar sent men sen blir det stall för första gången i veckan, kommer få rida en väldigt piggelin häst skulle jag tro, som om hon inte är nog pigg i vanliga fall.. Har inte så mycket mer att berätta.. Under tiden som jag inte har bloggat nu har jag hunnit till happis och äntligen kunnat börja rida på ridbanan igen och träna på som vanligt och även fått min lite sena julklapp av älskling, som jag önskade mig så fick jag en Ralph Lauren parfym, älskar den verkligen! Nåväl mycker mer har jag inte att skriva, så vi hörs.

We all have this perfect picture in our minds of how things are supposed to be and that's why we all end up being disappointed


Förvirrad...

Åh.. har suttit och funderat i en himla massa dagar nu. Jag vill ut på tävlingsbanorna. Det enda jag tänkt på är att tävla tävla tävla. Men Flisan är väldigt långt ifrån att ens kunna ställa upp med i en E klass i dressyr. För det första får vi inte ha stångbett och för det andra så sitter ju verkligen inte galoppen ännu och för det tredje så är hon bara inte redo, vi har en lång bit kvar ännu. Tänk hur lätt det hade varit att köpa en helt färdigutbildad häst och bara kört igång. Ibland kan jag ångra mig faktiskt, jag tror aldrig Flisan kommer kunna tävla i dressyr, som jag vill. Vi har inte alls stora möjligheter till att utvecklas.. inga alls faktiskt. Hade vi stått installade hade det varit en helt annan femma, men det är alldeles för dyrt. Och att sälja mitt fina varmblod skulle aldrig komma på fråga, skulle aldrig någonsin kunna byta ut henne. I så fall hade jag hellre haft 2 hästar. Dom flesta snobbiga ryttare skulle nog tro att jag är helt slut i huvudet när jag säger så, "För varmblod duger ju inte till ridhästar och det vet ju alla". Det har jag aldrig hållt med dom om och kommer aldrig att göra det heller. Varmblod kan bli hur fina som helst om dom hamnar hos rätt person. Men dock kan jag faktiskt säga att ett varmblod inte kan nå upp till samma höjd som en så kallad "riktig häst". Trots att dom kan bli hur fina som helst så kommer det ändå alltid att vara en viss skillnad. Blä, har tänkt alldeles för mycket kring det här.. har tänkt ställa upp i en E klass på någon western tävling i sommar med full dressyutrustning. Bara för att testa liksom. I western är alla välkomna till E klasserna, oavsett utrustning och bett. 
 
Min prinsessa.♛♕

I've sort of been going through hell this year, It's been so hard

Jaha, nu har jag ju inte varit aktiv här på ett bra tag igen.. Inte skrivit något ordentligt sen före jul tror jag? Inte för att det har hänt något sådär speciellt och intressant men men. Julen var jätte bra, fick träffa båda mina syskon som bor nere i Stockholm och Uppsala, äta god mat, fått fina julklappar och bara umgåtts. I lördags var det lite roligheter och igår på nyårsafton var det väldigt lugnt! Var med älskling, zebbe, alex, arvid och erik. Såg film, spelade Idiotkunskap och kollade på raketer såklart. Vi åkte hem kring halv 2-2 någon gång och vi somnade inte förrän efter halv 4 tror jag, glad över att jag fick sova tills efter 12 i alla fall. Tänkte göra en stor årssummering med massa bilder och sånt men har jag orkat med det? såklart inte. Men kan skriva lite kortfattat om 2013. Det var ett rent skitår för min del, haft massa problem och inte mått sådär toppen bra. Känns som om jag inte gjort något heller. Hela sommaren gick åt till att slita för att betala av crossen och sen har all annan tid bara runnit iväg.. Har verkligen tänkt att 2014 ska bli mitt år. Fast det tänker man alltid men nu ska det verkligen bli det! 
Ett litet collage av det sista ifrån 2013.
I julklapp fick jag massa godis, kläder, en tangle teezer, massa olika produkter till huden, parfymer, presentkort, en bok och en film, handdukar med mitt namn på, en jätte fin lädergrimma till Flisan och så pengar.
 
 Såå.. 2014 då? har bestämt mig för att jag ska vara glad och positiv till det mesta, ska träna på hur mycket som helst med Flisan, umågs mer med vänner som jag gjorde alldeles för lite under 2013. Står rätt så stilla i mitt huvud just nu, vill alldeles för mycket, ska ta tag i att köra cross och massa mer! kommer säkert bli jätte bra. 

RSS 2.0